Trimetal Silvatane PU Acryl / Zijdeglans

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 0 - 1 Werkdagen

Silvatane PU Acryl Satin is een krasvaste, waterverdunbare, transparante, zijdeglanzende vernis voor binnen.

Productinformatie

Slijt- en krasvaste vernis
Niet vergelend
Voor binnen


Omschrijving

Created with Sketch.

Silvatane PU Acryl Satin is een krasvaste, waterverdunbare, transparante, zijdeglanzende vernis op basis van urethaan-acrylaat voor binnentoepassing. Silvatane PU Acryl Satin is geschikt als vernis op vele houten ondergronden. Het is geschikt als afwerkingen op schrootjes, parketvloeren, trappen en meubelen. 

Productdetails

Created with Sketch.

Stofdroog tijd: 30 min
Overschilderbaar na: 8 uur
Rendement:  11.2 m²/l
Verfbasis: | Watergedragen
Minimale verwerkingstemperatuur: 5 °C
Maximale verwerkingstemperatuur: 30 °C
Eigenschappen: Niet vergelend, natuurlijk aspect van het hout blijft ongewijzigd,  voortreffelijke slijtvastheid, uitstekend bestand tegen klassieke huishoudproducten, reukarm
Verwerkingsmethode: Kwast en Roller
Glansgraad: Zijdeglans
Toepassing: Schilderwerk

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Verwerkingscondities: Bij verwerking dient de temperatuur van de ondergrond tenminste 3°C boven het dauwpunt te zijn. Het product niet verwerken bij een temperatuur lager dan 5°C en/of een relatieve vochtigheid hoger dan 85%.

Kwast en Rol
Type verdunning: gebruiksklaar
Volumepercentage verdunning: 0-2% water
Reinigingsmiddel: water
Droogtijden bij 20°C en aanbevolen laagdikte en 65% R.V. Kleefvrij: ca. 30 minuten Overschilderbaar: ca. 8 uur
Theoretisch rendement 11,2 m²/liter

Opmerking: Verdunnen van watergedragen producten, in het speciaal vernissen, leidt tot minder droge laagdikte. Extra behandelingen, om de vereiste droge laagdikte voor optimale bescherming te bereiken, zijn dan noodzakelijk. Om een goede bescherming te verkrijgen is het nodig een minimaal aantal lagen aan te brengen, variërend van 2 lagen voor normaal binnenwerk tot 4 lagen voor bijvoorbeeld tafelbladen en vloeren. Schuren tussen de lagen wordt ten zeerste aanbevolen voor een strak en glad eindresultaat en een optimale hechting. Zorg dat de laatste kwaststreken steeds in de richting van de houtnerf gaan en vermijd plaatselijk dikke overlappingen. Silvatane PU Acryl Satin vormt een eindafwerking. Voorgaande lagen zijn te allen tijden een aantal lagen Silvatane PU Acryl Brillant. 

Technische Productinformatie